28 Aralık 2013 Cumartesi

zombileri ezme



Son 2 yıldır çok popüler olan bir oyundan sizlere bahsetmek istiyorum. Oyunumuzun konusu zombilerin istila ettiği bir bölgede kalan bir adamın kurtulma hikayesini konu alıyor. 2012 yılında ilk versiyonu ile büyük bir ilgi göre Zombi Ezmece oyunu bu yıl son sürümü olan Zombi Ezmece 2013 çıkardı. İlk sürümlere oranla daha gelişmiş ve anlaşılır bir yapıya bürünen oyun çocukların ve hatta büyüklerinde çok büyük ilgisini çekti.

Hurda bir araba ile başlıyor ve ilerledikçe arabanızı onarıp yeni özellikler katarak daha hızlı ve güçlü bir hale getirip bölümleri tamamlamanız gerekiyor. İlk bölüm kısa ve basit size bir pikap verilmiş bu pikapı onarmak ve yeni özelliklerini eklemekle oyun başlıyor. Bölümü tamamlandığınızda bir sonraki bölüm için size verilecek araç açılıyor eğer paranız yeterse hemen o aracı alıp daha ileri mesafelere yol kat edebilirsiniz.

[caption id="" align="aligncenter" width="505"] zombi ezmece 2013[/caption]

Oyunda gün sayısı çok önemli her başlamasında bir gün ilerliyor bu gün sayısıda arkadaşlarınızla aranızda iddaaya girip kimin daha önce bitireceği konusunda karşılıklı ve tatlı bir rakabet olmasına sebep oluyor. Sizde Zombi Ezmece 2013 Oynamak için sitemizi ziyaret edebilir diğer oyunlarımızada göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder