10 Aralık 2013 Salı

Online Fare Oyunu|Tıransformice oyna|Fare Besleme Oyunu



Ülkemizde ve dünyada çok yaygın olarak oynanan Tıransformice oyunu, online bir platform oyunudur. Basit, keyifli ve arkadaşlarınızda uzaktan uzağa eğlenebileceğiniz bir fare beslemeyi amaçlayan oyun. Online olarak oynanıyor olması sizi ürkütmesin, kotalı internet kollananlar için sorun yaratacak kadar büyük bir oyun değil. Tarayıcı tabanlı olması zaten bunun ispatıdır.

Belirli bir süre oynadıktan sonra oyunun püf noktalarını ve yapmanız gerekenleri öğreniyorsunuz. Üye olmadan oynanabilen oyunda üyeliğin avantajı karakterinizin her zaman aynı yeteneklere sahip olarak size sunulmasıdır. Acemi bir fare yerine daha usta bir fare ile oynamak için üyelik açıp karakterinizi kaydedin. Tıransformice oyunu oynamak için 1gm ramli bir bilgisayar olması yeterli olacaktır. Ayrıca üye olmazsanız oyunda chat alanında yazı yazamazsınız.

Şamanlar var oda yöneticisi sizlere peynire ulaşmak için yol hazırlıyorlar onlarıda takip etmeye özen gösterin. Çünkü onlar sizde daha yetenekli ve farklı özelliklere sahip. Onları kaybetmez ve onların yol oluşturmasınız beklerseniz her zaman peyniri kapan farelerden olursunuz. Sıkılmadan uzun süre oynayabileceğiniz eğlenceli ve kolay bir oyun. Şiddet içermiyor en güzel tarafıda bu olsa gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder