7 Aralık 2013 Cumartesi

Ateş ile su 1 oyunu

Kahramanlarımız ilk bu oyunla bizlere merhaba demişti, çok uzun zaman geçti Ateş ve su 1 oyunu herkesin bildiği ve severek bir oyun oldu. Oyuna ilgi büyük olunca seri devam etti Ateş ve su 2, Ateş ve su 3 derken 4, 5, 6, 7, 8, 9 böyle bir süreç devam etti. Ancak oyun görsel olarak kalite anlamında pek gelişmiyor, sadece farklı haritalar ekleniyor. Farklı dönemler oyuna dahil ediliyor. Bunun örneği Ateş ve su Buz devri sürümüdür.

Ateş ve su 1 oyunu

 Ziyaretçilerimizin en çok tercih ettiği oyunlardan olduğu için bizlerde onların bu ilgisine karşılık vermesi açısından Ateş ve Su serisinde olan bütün oyunlara sitemizde yer vermeye çalışıyoruz. En büyük özelliği oyunun multiplayer olarak yani iki kişi oynanıyor olması. Tek başınıza oynamaktan pek keyif almazsınız ama arkadaşınızla, kardeşinizle oynarken çok büyük eğlence kaynağıdır. Ateş ve su 1 oyununu hemen oynamak ister misiniz?
Farklı ziyaretçi kitlelerine hitap eden bir oyun sitesi olduğumuz için herkesin sitede vakit geçirirken sıkılmadan ve aradıklarını kolay bularak eğlenmesini amaçlıyoruz. Her zaman en güzel oyunları oynayabileceğiniz bir web sitesi olmayı amaçlayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder