11 Ocak 2016 Pazartesi

yürüyen adam silah oyunları oyna

Son günlerde en popüler oyunlar arasında yer alan Yürüyen Adam Silah Oyunu farklı etaplardan oluşan görevleri tamamlamanız gereken çok eğlenceli bir oyundur. Genellikle macera oyunları kategorisinde yer alır. Oyunun yüklenmesi işlemi tamamlandıktan sonra oyun başla botunu yardımı ile gerekli ayarları yapacağımız sayfa karşımıza gelecektir. Yürüyerek karşımıza çıkan düşmanları yara almadan ve ölmeden bitirerek bir sonraki bölüme geçmeye çalışacağız.

Mouse yardımcı ile yönlendirdiğimiz karakterimizin ilerlemesi için yön tuşlarını kullanıyoruz. Düşmanı gördüğünüz zaman Mouse ile ona doğru silahı yönlendirin ve sol Mouse tuşu yardımı ile ateş ederek öldürün. Başından vurduğunuz düşmanlar için daha fazla puan toplarsınız. Her düşmanın sizi görüp ateş etmeye başladığı süre farklı bu yüzden ne kadar hızlı hareket ederseniz o kadar az yaralanırsınız. Silahınızın mermisi bittiği zaman R tuşuna basarak dolu bir şarjör takmanız gerekli eğer bunu yapmazsanız daha geç şarjör değiştiriyor ve yaralanmanıza neden oluyor.

Yürüyen Adam Silah Oyunu oyna
 
Sizde macera ve aksiyon dolu bir birinden güzel oyunlarla zaman geçirmek için Yürüyen Adam Silah Oyunu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. İki kişilik oyunlar, yetişkin oyunları, ben 10 oyunları ve daha bir çok farklı kategoride 2016 yılının en güncel ve kaliteli oyunlarını sizler için bir araya getirmeye devam ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden de en güncel oyunları takip ederek eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.